За нас

Ние сме продавница за специјализирано кафе отворена во Септември, 2022 година. Во нашата кафетерија може да пробате кафе подготвено од нас и секако да си купите печени зрна кои ќе си ги приготвите сами во вашиот дом. Нудиме неколку постапки за приготвување на кафе како што се Мока, Аеропреса, Кемекс, В60, Француска преса и други, а исто така во нашата продавница може да си купите ладно цедено кафе кое е одличен напиток со кој би го започнале денот. Ние сме љубители на животните и додека вие уживате во кафето, вашите миленици се добредојдени да ја развеселат атмосферата во нашето дворче. Наша цел е да ја доближиме културата на пиење специјализирано кафе до нашиот народ и да овозможиме пристап до квалитетни зрна кафе со разни ароми и вкусови за секого.

Работно Време:

Понеделник - Сабота
09:00 - 17:00 часот