Продавница за специјализирано кафе Денски

Нашата мисија е да им овозможиме на љубителите на кафе во целост да ги искусат разновидните кафе вкусови и ароми, нудејќи им кафе од најразлични региони од целиот свет.

За нас

Наша цел е да ја доближиме културата на пиење специјализирано кафе до нашиот народ и да овозможиме пристап до квалитетни зрна кафе со разни ароми и вкусови на секого. Во нашата кафетерија може да пробате кафе подготвено од нас и секако може да си купите печени зрна кои ќе си ги приготвите сами во вашиот дом.

Зрна Кафе

Кафето кое го нудиме е со врвен квалитет, рачно берено од локални земјоделци и истото е испечено до совршенство во една од најдобрите пржилници за кафе во Европа, The BARN.